Serveis Externs

Una experiència sonora

Activitat per a nen@s d’Educació Infantil. 

Despertar la curiositat i la creativitat de l’infant a través de l’experiència sensorial i fomentant, alhora, la dimensió lúdica de la música.

Mitjançant jocs rítmics, cançons, contes musicals i manipulació d’instruments, afavorim el desenvolupament del llenguatge i la socialització i potenciem la memòria i la imaginació.

Tallers en familia

L’intercanvi d’una vivència sonora entre pares i fills enforteix el vincle en edats primerenques. A través de cançons i jocs de falda, moviments i audicions, facilitem que l’infant descobreixi el seu cos, el llenguatge i el ritme.

Aquestes activitats es proposen en funció de cada edat. Ho fem amb música en directe per tal de despertar la curiositat d’una manera propera pels infants.

El Piano el meu nou Amic

És una activitat extraescolar, portada a terme en diferents escoles de Barcelona, que pretén familiaritzar el nen amb el teclat d’una manera lúdica i activa, aconseguint la interpretació d’obres senzilles i desenvolupant la creativitat.

Conferències, xarrades, i monogràfics

Sobre temes musicals, d'interès variat i amè, destinades a un públic adult.

Taller de piano per a adults

Adreçats a persones, amb o sense coneixements previs, amats de la música i amb ganes de compartir una experiència cultural diferent.