Qui som

Som dues apassionades de la música que ens hem proposat el repte de presentar un projecte educatiu innovador, atractiu i personalitzat, al cor de Barcelona, entre Gràcia i l’Eixample.

Hi ha molts mètodes d’aprenentatge, per això intentem combinar i extreure el millor de tots ells, integrant-los dins la nostra realitat social i cultural i adaptant-los a les necessitats de cada alumne.

Eulàlia

La Creadora musical

Llicenciada en Geografia i Història, té el títol de professora, en l’especialitat de Piano i Solfeig pel Conservatori del Liceu.

Amb una gran experiència en el camp de l’ensenyament, s’ha endinsat en el camp de l’harmonia, l’anàlisi musical i l’arranjament de peces per a tots els nivells.

Neus

La Creativa musical

Titulada Superior en Piano i Solfeig pel Conservatori del Liceu, té una àmplia experiència en el camp de la docència musical i les arts escèniques.

Centrada en la interpretació pianística, com a solista i acompanyant, s’ha especialitzat en l’estudi dels aspectes psicològics que intervenen en tot procés artístic. Compaginant així la seva tasca docent amb la de Coach per a artistes.

El nostre espai

El nostre estudi de música és un acollidor espai al carrer Rosselló, molt a prop del Passeig de Sant Joan.

Molt ben comunicat per bus i a pocs metres del metro de Verdaguer.